lauantai 25. heinäkuuta 2015

Sulle, mulle, meille ja ..

.. Kaikille kiteilijöille

Vuoden alusta aloitin leijalautailemaan ja jo nyt puolivuotta myöhemmin olen käynyt lukuisissa eri paikoissa kiteilemässä, tai vain etsimässä spotteja. Heti alkuun tie vei Norjan vuoristoon nauttimaan talvesta, sielä pääsi kunnolla kiteilyn makuun. Kotona odotti ensimmäiset vesille menot ja paljon tuli taas uutta opeteltavaa. Seekrettiin lähdettiin Vapusta lähtien, aina kun vain oli mahollisuus, että keliä on. Hullun hommaa, mutta niin siistiä!

Mutta mitäs ihmettä tän blogin kaa sit? Kirjottelen tätä ensimmäistä postausta Ranskasta Bretagnen alueen pienestä kyläsestä nimeltä Douarnenez. Kirkkonummelaisen kiteilijän tänne on tuonut farmari bemmi ja matkaseurana poikaystävä Janne, jolla kiteily taustaa on viitisen vuotta. Kiteily paikkoja on löytynyt useita ja tänne ne saisi kätevästi muistiin itselleen ja tietty teille kaikille muillekkin, jotka satutte miettimään reissua tänne päin. Kiitos Viima Kiteboardingin Martalle, joka ekana blogin perään kyseli :)

Matka on kulkenut kahden viikon aikana Ruotsin läpi Tanskan Hvide Sandeen ja sieltä jatkoimme matkaa tänne Ranskaan. Vielä on kaksi viikko aikaa matkata, vielä ei tiedä minne seuraavaksi suunnataan, sen päättää windfinder.

Toivottavasti täältä löytyy hyödyllistä(kin) tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti